Antwerpen danst 2020

19 jaar lang heeft het KattendijkTango  team van Antwerpen Danst een ware trekplaats gemaakt  voor dansers van alle niveaus en dansstijlen. Met drive en passie slaagden zij er  zomer na zomer in om honderden dansers samen te brengen. Dansers kwamen naar Antwerpen danst om te leren, te delen, te feesten, te genieten van het dansen en van elkaar.

Antwerpen danst 2020 zal er voor verschillende redenen heel anders uitzien.

Het roer verandert van handen. Vanaf deze zomer komt Antwerpen Danst in de gedreven en professionelen handen van dansA!pen vzw.

Dit werd op 20 Juni (met de onoverkomelijke vertragingen) beklonken, de korte aanloop tot 1 Juli betekent sowieso het herbekijken van de ambities dit seizoen. Treur niet en onthoud vooral het goede nieuws:  Antwerpen danst blijft bestaan !

Wij blijven realistisch en veilig. Dansen in corona tijden kan nu eenmaal niet even vrij en vrolijk gebeuren als weleer.

Wij blijven duimen en dromen dat de veiligheidsmaatregelen mogen verdwijnen en dat wij ook dit jaar elkaar kunnen omhelzen en in dans kunnen verliezen.

X
X